Kızıltepe Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Liderliği ve yaklaşımıyla çevresinde örnek alınan, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten, öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden hayata hazırlayan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin mutlu, özgüvenli, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve işbirliğine yatkın, ulusal ve toplumsal değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar: Normal

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı servis kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiziltepeuygulamaokulu.meb.k12.tr

Adres - TURGUT ÖZAL MAH. 1076 SK. NO 2/1 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Turgut Özal Mh. 1076 Sk. No:2/1 Kızıltepe İtfaiyesi önü Yaşar Tır Pazarı karşısı Kızıltepe/MARDİN

Adres - TURGUT ÖZAL MAH. 1076 SK. NO 2/1 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım Okulumuza Kızıltepe´den Havaalanı ve TOKİ şehir içi minibüsleri ile Mardin´den ise Mardin Kızıltepe arası çalışan şehir içi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Okulumuz Kızıltepe Mardin anayolu üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kızıltepe ilçe merkezine 4 km Mardin il merkezine ise 19 km uzaklıktadır.